AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Ethiopian schaalt netwerk op

Ethiopian Airlines schaalt het netwerk op naar veertig bestemmingen. Vanaf woensdag vliegt de maatschappij weer naar Dubai en vanaf 17 juli naar Djibouti.

Restricties

Nu veel landen hun grenzen weer openen en de reisrestricties opheffen, verhoogt Ethiopian de frequenties en voegt het extra bestemmingen toe om aan de opnieuw ontstane vraag te voldoen. “Ethiopian is blij om zakenreizigers en vakantiegangers opnieuw te verwelkomen”, aldus de maatschappij.

Maatregelen

De maatschappij heeft net als veel andere airlines enkele veiligheidsmaatregelen genomen. Zo is het dragen van een mondkapje verplicht en de vliegtuigen worden extra grondig schoongemaakt. Op onderstaande video licht de maatschappij de maatregelen toe.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close