AirlinesFrequente reizigerIndustrieNieuws

‘IAG trekt mogelijk stekker uit Level France’

Mogelijk trekt IAG de stekker uit Level France, meldt de Spaanse krant El Pais. In juni viel het doek ook al voor Level Europe: de maatschappij vroeg faillissement aan.

Barcelona

Hiermee zou Level alleen nog in Barcelona aanwezig blijven. Volgens de Spaanse krant probeert IAG op alle mogelijke vlakken kost te besparen, waar ook vlootreducties bij Iberia en British Airways onder vallen en een ontslagprogramma. Level France stop waarschijnlijk op 15 juli, zodra het overleg met de vakbonden is afgerond.

OpenSkies

De maatschappij startte in 2008 onder de naam OpenSkies als onderdeel van British Airways. Het vloog tussen de Verenigde Staten en Europa met 757’s en later ook 767’s. Tot 2010 vloog OpenSkies tussen Washington en Amsterdam. Andere routes waren Parijs Orly – New York Newark en Amsterdam – New York. In 2018 werd de AOC overgeheveld naar Level France, welke met twee A330’s vanaf Orly ging vliegen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close