AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenIndustrieOverig nieuwsProfessional

SAS ziet passagiers langzaam terug komen

SAS Scandinavian Airlines ziet het aantal passagiers langzaam terugkomen. Hoewel het totaal aantal passagiers 86 procent lager is dan vorig jaar, is het aantal passagiers met 269 duizend toegenomen na half juni.

Toename

In vergelijking met vorige maand is de capaciteit met 251 miljoen beschikbare zitkilometers (ASK) toegenomen en is het aantal passagiers met 269 duizend toegenomen. Ten opzichte van vorig jaar ziet SAS een capaciteitsvermindering van 91 procent en een daling van 86 procent van het totaal aantal passagiers.

Verwelkomen

“We zijn verheugd om meer passagiers aan boord te verwelkomen terwijl we langzaam beginnen met het herbouwen van ons netwerk en het vergroten van de connectiviteit naar, van en binnen Scandinavië”, zegt Rickard Gustafson, CEO van SAS.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close