AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenIndustrieOverig nieuwsProfessional

Air Mauritius zoekt kopers voor vijf toestellen

Air Mauritius zoekt kopers voor vijf vliegtuigen. De maatschappij vroeg in april uitstel van betaling aan als gevolg van de coronacrisis. Er zijn twee curators aangesteld die het bedrijf financieel weer gezond moeten krijgen.

Vloot

Twee A340-300’s, één A330-200 en twee A319’s staan te koop. De A340’s werden in 1997 en 1999 gebouwd, de A330 in 2009 en de A319’s in 2001 en 2003. Geïnteresseerde partijen hebben tot 11 augustus om te reageren. Vorig jaar ontving de maatschappij de eerste A330-900 en vliegt nu onder andere met twee van deze toestellen en een aantal A350’s.

September

In september hoopt de maatschappij weer te vliegen. “Onze vluchten worden op 1 september hervat, mits aan alle voorwaarden – inclusief het openen van de grenzen en het opheffen van reisbeperkingen, wordt voldaan”, aldus de maatschappij.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close