fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsProfessional

Air Mauritius zoekt kopers voor vijf toestellen

Air Mauritius zoekt kopers voor vijf vliegtuigen. De maatschappij vroeg in april uitstel van betaling aan als gevolg van de coronacrisis. Er zijn twee curators aangesteld die het bedrijf financieel weer gezond moeten krijgen.

Vloot

Twee A340-300’s, Ć©Ć©n A330-200 en twee A319’s staan te koop. De A340’s werden in 1997 en 1999 gebouwd, de A330 in 2009 en de A319’s in 2001 en 2003. GeĆÆnteresseerde partijen hebben tot 11 augustus om te reageren. Vorig jaar ontving de maatschappij de eerste A330-900 en vliegt nu onder andere met twee van deze toestellen en een aantal A350’s.

September

In september hoopt de maatschappij weer te vliegen. ā€œOnze vluchten worden op 1 september hervat, mits aan alle voorwaarden ā€“ inclusief het openen van de grenzen en het opheffen van reisbeperkingen, wordt voldaanā€, aldus de maatschappij.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button