AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

AirBaltic kondigt zomerschema 2021 aan; 21 procent meer routes dan dit jaar

AirBaltic heeft het zomerschema voor 2021 alvast aangekondigd, waarin 21 procent meer routes worden geboden dan in het schema van dit jaar. Dat komt neer op 82 bestemmingen. Op een aantal bestemmingen – waaronder Barcelona, Parijs, Rome en Dublin – zal de frequentie worden verhoogd.

Uitbreiding

“Tot dusver zat 2020 vol met uitdagingen, maar met de gezondheid en veiligheid van onze passagiers en werknemers als topprioriteit, blijven we ons concentreren op de uitbreiding van onze activiteiten”, zegt Martin Gauss. “Een jaar van tevoren hebben we de plannen voor ons nieuwe netwerk bekendgemaakt en in combinatie met onze nieuwe soorten tickets kunnen onze passagiers meer dan tachtig routes met vertrouwen boeken.”

Tickets

De nieuwe soorten tickets zijn Green, Green plus, Green classic en Business. Bij Green Classic en Business kan de datum gratis gewijzigd worden, bij Green en Green plus moet daarvoor wel een toeslag betaald worden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close