fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

AirBaltic kondigt zomerschema 2021 aan; 21 procent meer routes dan dit jaar

AirBaltic heeft het zomerschema voor 2021 alvast aangekondigd, waarin 21 procent meer routes worden geboden dan in het schema van dit jaar. Dat komt neer op 82 bestemmingen. Op een aantal bestemmingen – waaronder Barcelona, Parijs, Rome en Dublin – zal de frequentie worden verhoogd.

Uitbreiding

“Tot dusver zat 2020 vol met uitdagingen, maar met de gezondheid en veiligheid van onze passagiers en werknemers als topprioriteit, blijven we ons concentreren op de uitbreiding van onze activiteiten”, zegt Martin Gauss. “Een jaar van tevoren hebben we de plannen voor ons nieuwe netwerk bekendgemaakt en in combinatie met onze nieuwe soorten tickets kunnen onze passagiers meer dan tachtig routes met vertrouwen boeken.”

Tickets

De nieuwe soorten tickets zijn Green, Green plus, Green classic en Business. Bij Green Classic en Business kan de datum gratis gewijzigd worden, bij Green en Green plus moet daarvoor wel een toeslag betaald worden.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button