CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuws

Finland schrapt quarantainemaatregel voor Nederlanders en Belgen

Finland schrapt vanaf 13 juli de quarantainemaatregel voor onder andere Nederlanders en Belgen. Sinds juni zijn de grenzen al geopend voor reizigers uit Denemarken, Estland, IJsland, Letland, Litouwen en Noorwegen.

Bestemmingen

Met het openen van de grenzen hervat de maatschappij zeventig à tachtig extra vluchten. In juli zitten er 30 bestemmingen in het netwerk in Europa, waaronder Amsterdam en Brussel, en er zijn vluchten naar Tokio, Seoul en Hongkong. Tegen de herfst worden er meer routes hervat.

Boekingen

“Veranderingen in reisbeperkingen worden snel weerspiegeld in de boekingen van onze vluchten en we kunnen duidelijk zien dat mensen weer willen reizen”, zegt Ole Orvér, Chief Commercial Officer van Finnair. “We kijken nu al uit naar de volgende ronde nieuwe openingen over twee weken en de mogelijkheden die het ons netwerk en onze klanten zullen bieden.”

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close