KLMLicht en luchtigNaast het nieuwsNL nieuwsOpmerkelijk

DC-3 attractie Madurodam geopend | Foto’s

De nieuwste attractie van Madurodam, de Flying Dutchman, is geopend. De attractie is een eerbetoon aan de KLM en haar oprichter Albert Plesman, die een belangrijke rol heeft gespeeld bij de oprichting van Madurodam.

Vertraging

In eerste instantie zou de nieuwe attractie in juni al open gaan, maar dit werd vertraagd. Vrijdagochtend werd de attractie alsnog geopend door de burgemeester en wethouders van Madurodam.

DC-3

De attractie is gedoopt als ‘The Flying Dutchman’, zoals het toestel vroeger ook al heette. Er is een investering van 3,5 miljoen gemoeid met de attractie. In oktober 2018 werd het toestel, dat inmiddels is voorzien van ‘een breed scala aan showtechnieken’ vanuit Florida naar Den Haag gevlogen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/