fbpx
AirlinesBoeingNieuwsVliegtuigen

Emirates verwacht minimaal een jaar vertraging voor 777X

Emirates gaat er niet van uit dat de Beoing 777X voor 2022 bij de maatschappij vliegt. De vliegtuigen zouden volgens Boeing volgend jaar worden afgeleverd.

Vertraagd

De nieuwe versie van de 777 zou in eerste instantie in 2020 al worden afgeleverd aan maatschappijen. De ontwikkeling van het toestel werd echter vertraagd waardoor Boeing dit een jaar heeft moeten vertragen.

Oorzaken

Er zijn verschillende oorzaken voor de vertraging van de 777X. Naast het coronavirus speelt ook de certificering van het toestel een rol, die vanwege de fouten die bij de 737 MAX zijn gemaakt naar verwachting langer zal duren.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button