777XAirlinesBoeingGolf-regioNieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Emirates verwacht minimaal een jaar vertraging voor 777X

Emirates gaat er niet van uit dat de Beoing 777X voor 2022 bij de maatschappij vliegt. De vliegtuigen zouden volgens Boeing volgend jaar worden afgeleverd.

Vertraagd

De nieuwe versie van de 777 zou in eerste instantie in 2020 al worden afgeleverd aan maatschappijen. De ontwikkeling van het toestel werd echter vertraagd waardoor Boeing dit een jaar heeft moeten vertragen.

Oorzaken

Er zijn verschillende oorzaken voor de vertraging van de 777X. Naast het coronavirus speelt ook de certificering van het toestel een rol, die vanwege de fouten die bij de 737 MAX zijn gemaakt naar verwachting langer zal duren.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close