fbpx
Historische LuchtvaartNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijkRotterdam The HagueVideo

Toen de KLM nog vanaf Rotterdam vloog | Video

Tot enkele jaren geleden voerde de KLM zelf vluchten uit vanaf de luchthaven van Rotterdam. Deze routes werden later overgenomen door CityJet. De onderstaande video toont een KLM exel vlucht van Parijs Charles de Gaulle naar Rotterdam.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button