Air FranceAir France-KLMAirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusEditors choiceIndustrieOverig nieuwsRoutes

Air France hervat na de zomer 85 procent van haar routes

Air France wil in het najaar weer op 85 procent van haar routes vliegen en daarmee 170 bestemmingen bedienen. In oktober wil de maatschappij weer 60 procent van haar reguliere hoeveelheid vluchten uitvoeren.

Inzet

In de herfst wil Air France weer 163 van haar 212 vliegtuigen inzetten. De Airbus A380 zal voorlopig nog aan de grond blijven. De frequentie waarmee Air France naar haar bestemmingen zal vliegen blijft nog wel lager dan gebruikelijk.

Annuleringen

Nu het schema voor de vluchten in het najaar bekend is zal Air France enkele eerder geplande vluchten annuleren. Wie een vlucht heeft geboekt die niet doorgaat zal in eerste instantie worden overgeboekt op een vlucht die wel doorgaat. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan ontvangt de reiziger een voucher of terugbetaling voor de tickets.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close