fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkRoutes en BestemmingenVideo

Ryanair voor het eerst naar het ‘Europese Sint-Maarten’ | Video

Ryanair heeft afgelopen week haar eerste vlucht uitgevoerd naar het Griekse eiland Skiathos, een eiland met een van de beroemdste luchthavens van Europa. Omdat vliegtuigen laag over de kust en een weg komen vliegen voor de landing wordt het eiland vaak het Europese Sint-Maarten genoemd.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button