CargoCoronaCorona gevolgen maatschappijenLicht en luchtigOpmerkelijkOverig nieuwsProfessional

Qatar Airways Cargo vervoert gratis 1 miljoen kilo vracht voor goede doelen

Qatar Airways Cargo vervoert gratis 1 miljoen kilo vracht voor geselecteerde klanten wereldwijd om aan goede doelen te geven. Hierbij gaat het om medische apparatuur, producten voor humanitaire hulp en andere essentiële producten.

1 miljoen

Onder de campagne ‘1 Million Kilos’ vervoert de maatschappij de goederen tussen juli en eind december. “We kwamen op het idee voor de actie door de Covid-19 crisis. De pandemie is een tragedie voor miljoenen mensen en we zochten naar manieren waarop we als luchtvaartmaatschappij mensen in de grootste moeilijkheden konden helpen. Deze oplossing – 1 miljoen kilo gratis lading – is een sterke verbintenis voor QR Cargo. We wilden meer dan alleen woorden, we wilden handelen en een alomvattende aanpak hanteren die is gebaseerd op acties voor de toekomst”, aldus Guillaume Halleux, Chief Officer Cargo bij Qatar Airways.

Hoofdstuk

Volgens de maatschappij is dit het eerste hoofdstuk in een ‘ambitieus duurzaamheidsproject’ met de naam ‘We Qare’. Dit houdt een reeks concrete acties in voor luchtvracht die zijn ontworpen om een positieve impact op de industrie en de wereld te creëren. “De geschiedenis van de luchtvrachtindustrie moet veranderen in lijn met de nieuwe uitdagingen waarmee de wereld wordt geconfronteerd. Als leidende stem op de vrachtmarkt is QR Cargo een pionier in de toekomstige, duurzame en maatschappelijk verantwoorde luchtvrachtindustrie”, aldus de maatschappij.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/