CoronaCorona impact passagiersNieuwsOverig nieuws

Reisadvies Porto weer op geel

Het reisadvies van de stad Porto en omgeving staat sinds deze week weer op geel. Dat houdt in dat er weer naar Porto en Noord Portugal kan worden gereisd, maar dat er wel veiligheidsrisico’s zijn.

Maatregelen

Lokale maatregelen in Portugal houden in dat er een afstand van twee meter moet worden gewaarborgd en het gebruik van mondkapjes in afgesloten ruimtes is verplicht. De regio rond Lissabon blijft voorlopig nog wel op oranje staan.

Open

Het toerismebureau Visit Portugal zegt verheugd te zijn met deze ontwikkeling: “In heel Portugal zijn hotels, restaurants, musea, culturele attracties, stranden, supermarkten, gezondheidsdiensten, luchthavens en benzinestations open. Het openbaar vervoer is volledig operationeel.”

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close