fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsNieuws

Emirates weer naar Amsterdam met A380

Emirates vliegt vanaf 1 augustus weer met een A380 naar Amsterdam. Sinds vandaag zet de maatschappij het toestel ook weer in op vluchten tussen Londen en Parijs.

Route

Vanaf augustus moet vlucht EK148 om 15:20 uur uit Amsterdam vertrekken en om 23:59 uur (lokale tijd) in Dubai aankomen. Terugvlucht EK147 vertrekt om 8:05 uur ’s ochtends uit Dubai en komt om 13:15 uur aan in Amsterdam.

Bestemmingen

De maatschappij hervatte woensdag ook andere vluchten: Athene, Barcelona, Genève, Glasgow, Larnaca, München en Rome. Vanaf 16 juli worden Malé en Washington weer toegevoegd aan het vliegschema en vanaf 17 juli wordt er weer tussen Dubai en Brussel gevlogen. Sinds 7 juli is het weer mogelijk om naar Dubai op vakantie te gaan.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button