fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsNieuws

Reizen naar Noorwegen en Malta kan weer

Reizen naar Noorwegen en Malta kan weer. Het reisadvies is donderdag van oranje naar geel gegaan. Dat houdt in dat er nog wel veiligheidsrisico’s zijn.

Malta

De in- en uitreisbeperkingen op Malta zijn opgeheven, maar het kan nog wel zijn dat reizigers aan de grens worden gecontroleerd op symptomen van het coronavirus. De lokale maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het virus zijn ook versoepeld. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zegt dat mensen weer op vakantie kunnen gaan naar Malta, maar dat zij wel waakzaam moeten blijven.

Noorwegen

Ook in Noorwegen zijn de in- en uitreisbeperkingen opgeheven en zijn de lokale maatregelen versoepeld. Mogelijk wordt er aan de grens gecontroleerd op symptomen van het virus. Het ministerie waarschuwt dat de situatie in andere landen plotseling kan veranderen en dat reizigers daarom alert moeten blijven.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button