fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

EasyJet hervat bijna alle routes vanaf Schiphol

EasyJet hervat per 1 augustus meer routes vanaf Schiphol, zo heeft de luchtvaartmaatschappij bekend gemaakt. In augustus wil de maatschappij 95 procent van haar reguliere bestemmingen vanaf Schiphol weer bedienen.

Frequentie

Alhoewel easyJet weer bijna al haar routes vanaf Amsterdam hervat blijft de frequentie naar veel bestemmingen nog wel achter. EasyJet is niet de enige maatschappij die deze strategie toepast, zo heeft de KLM laten weten ook veel routes te willen hervatten met een lage frequentie.

2021

Het is vanaf nu ook mogelijk om easyJet vluchten te boeken voor het zomerseizoen van 2021, wat normaal in het najaar pas kan. Om reizigers tegemoet te komen blijven alle easyJet tickets kosteloos verzetbaar tot twee weken voor vertrek. 

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button