fbpx
BoeingLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVliegtuigen

Zo zagen de laatste 747-vluchten van Qantas er uit | Video

Qantas heeft afgelopen week voor het laatst passagiers vervoerd met een Boeing 747. De vluchten werden speciaal georganiseerd om personeel en reizigers afscheid te laten nemen van het toestel.

Afscheid

Wie afscheid wilde nemen van de 747 kon meevliegen met een van de drie afscheidsvluchten, vanuit Brisbane, Canberra en Sydney. Een businessclass stoel kostte 747 Australische dollars, een economyclass stoel was voor 400 Australische dollar te bemachtigen.

Laatste

De laatste vlucht van een Qantas 747 was het niet. Volgende week vertrekt de laatste 747 van de Australische maatschappij naar Mojave, in de Amerikaanse staat Californië.

QF7474

De laatste 747-400 van Qantas vertrekt op 22 juli om 14 uur ‘s middags uit de vloot onder vluchtnummer QF7474. Voorafgaand het definitieve vertrek organiseert de maatschappij een afscheidsevenement bij de hangar voor werknemers.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button