fbpx
AirlinesBestellingenEmbraerNieuwsVliegtuigen

Bamboo Airways least Deense Embraers voor snellere groei

Het Vietnamese Bamboo Airways heeft een leaseovereenkomst gesloten met het Deense Great Dane Airlines voor de lease van twee Embraer 195’s. Great Dane Airlines levert ook de bemanning voor de toestellen.

Bestellingen

Bamboo Airways heeft momenteel een vloot van 25 toestellen met nog 74 toestellen in bestelling. Door het coronavirus zijn concurrenten verzwakt waardoor Bamboo Airways beter kan concurreren. De maatschappij wil hier gebruik van maken en is daarom op zoek naar vliegtuigen om snel mee uit te breiden.

Binnenlands

De binnenlandse luchtvaartmarkt is in veel Aziatische landen, waaronder Vietnam, vrijwel geheel hersteld. Aangezien Bamboo Airways relatief veel binnenlandse vluchten uitvoert heeft de maatschappij minder last van het coronavirus dan veel concurrenten.

Lease

De Embraers van Great Dane Airlines zullen ook worden ingezet om het binnenlandse netwerk te versterken en om te concurreren met Vietnam Airlines, dat haar binnenlandse netwerk ook aan het uitbreiden is.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button