fbpx
AirlinesEmbraerNieuwsOpmerkelijkRoutes en Bestemmingen

Helvetic introduceert pop-up vluchten

Het Zwitserse Helvetic Airways heeft aangekondigd pop-up routes te openen naar bestemmingen in de Balkan. Komende week moeten de eerste pop-up routes bediend worden.

Pop-up

De pop-up routes zullen slechts een keer bediend worden en pas kort van tevoren te boeken zijn. Voor het opzetten van de vluchten werkt Helvetic samen met Meersicht, een reisbureau dat zich specialiseert in reizen naar de Balkan. Wie de pop-up vluchten bij Helvetic boekt kan via Meersicht eenvoudig een hotel reserveren.

Bestemmingen

De eerste twee pop-up bestemmingen zijn al bekendgemaakt. Van 24 tot en met 26 juli biedt de maatschappij een reis aan naar Tivat, in Montenegro en van 27 tot en met 30 juli kunnen reizigers mee naar het Kroatische eiland Brač. De vluchten zullen worden uitgevoerd met een Embraer 190-E2

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button