Historische luchtvaartLicht en luchtigLiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijk

De Boeing 757’s van Air Holland | Video

Verschillende Nederlandse luchtvaartmaatschappijen hebben met de Boeing 757 gevolgen, zo hebben bijvoorbeeld DutchBird, Martinair en Transavia het type in de vloot gehad. Air Holland, dat tot 2004 vanaf Schiphol vloog, heeft ook met de 757 gevlogen. In totaal heeft de maatschappij twaalf verschillende 757’s in dienst gehad, waarvan enkele waren gewetleaset.

De onderstaande video toont de landing van een Boeing 757-200 van Air Holland op de luchthaven van Faro, in het zuiden van Portugal.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close