fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijkVideo

De Boeing 757’s van Air Holland | Video

Verschillende Nederlandse luchtvaartmaatschappijen hebben met de Boeing 757 gevolgen, zo hebben bijvoorbeeld DutchBird, Martinair en Transavia het type in de vloot gehad. Air Holland, dat tot 2004 vanaf Schiphol vloog, heeft ook met de 757 gevlogen. In totaal heeft de maatschappij twaalf verschillende 757’s in dienst gehad, waarvan enkele waren gewetleaset.

De onderstaande video toont de landing van een Boeing 757-200 van Air Holland op de luchthaven van Faro, in het zuiden van Portugal.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button