fbpx
AirlinesCargoCoronavirusNieuwsProfessional

Emirates voerde meer dan 10.000 vrachtvluchten uit tijdens corona

Emirates SkyCargo heeft tussen april en juni meer dan 10.000 vrachtvluchten uitgevoerd. In mei en juni werden er per maand gemiddeld 3800 vluchten uitgevoerd door de vrachtafdeling van Emirates.

Veranderende markt

De toestellen vlogen in totaal naar meer dan honderd bestemmingen en legden ongeveer 37 miljoen kilometer af. “Als een klantgerichte organisatie, heeft Emirates SkyCargo op innovatieve wijze haar vrachtoperaties en aanbod de laatste maanden aangepast in lijn met de snel veranderende markt”, zegt Nabil Sultan, Divisional Senior Vice President Cargo bij Emirates.

Bestemmingen

Eind maart werden er iets meer dan 35 bestemmingen aangevlogen. Daarna werd het uitgebreid. “In overeenstemming met onze kernwaarde om wereldwijde handel mogelijk te maken, hebben we ons netwerk uitgebreid naar meer dan 100 bestemmingen met een aanzienlijk aantal vluchten naar de belangrijkste productie- en consumentenmarkten. We blijven onze klanten een ongeëvenaard bereik en connectiviteit bieden voor hun waardevolle vracht en onze behaalde vluchtmijlpalen zijn een bevestiging van het vertrouwen van onze klanten in onze service”, aldus Sultan.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button