fbpx
AirlinesCoronavirusNieuws

Parlement Taiwan stemt in met naamswijziging China Airlines

Het parlement van Taiwan heeft ingestemd met een naamswijziging voor China Airlines. De naam zorgt nu voor veel verwarring, gezien het de nationale maatschappij is van Taiwan (officiële naam: Republiek China) en niet van China (officiële naam: Volksrepubliek China).

Vertrouwen

Veel Taiwanese organisaties hebben sinds februari opgeroepen om de naam te veranderen van China Airlines. Dat zouden de bedrijven willen om het consumentenvertrouwen na corona te herstellen door de connectie tussen de maatschappij en binnenland van China te elimineren.

Taiwanees

In een aangenomen wetsvoorstel wordt het ministerie van Transport opgeroepen de naam aan te passen naar iets wat sneller als Taiwanees wordt herkend. Wat de nieuwe naam wordt, is nog niet bekend. Het kost in ieder geval veel geld en werk om de naam overal aan te passen, zei de minister van Transport onlangs.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button