fbpx
AirlinesCoronavirusNieuwsRoutes en Bestemmingen

Virgin Atlantic vliegt weer

Na een onderbreking van drie maanden heeft Virgin Atlantic voor het eerst weer een passagiersvlucht uitgevoerd. Maandag ging de eerste route vanaf Londen Heathrow naar Hongkong.

Routes

Hongkong, New York JFK en Los Angeles zijn de eerste bestemmingen die worden hervat. De komende maanden komen daar meerdere routes bij naarmate de reisbeperkingen worden opgeheven en de vraag van klanten toeneemt.

Maatregelen

De maatschappij heeft verschillende gezondheidsmaatregelen geïmplementeerd. “De gezondheid en het welzijn van onze klanten en bemanning staat centraal in al onze activiteiten en dat omvat onder andere social distancing op de luchthaven en aan boord waar dat mogelijk is, nauwgezette reiniging van het vliegtuig en Health Packs voor alle klanten, met mondkapjes van medische kwaliteit, handdesinfecterend middel en doekjes”, zegt Corneel Koster, Chief Customer Officer bij Virgin Atlantic.

Maaltijdservice

Virgin Atlantic biedt verder een vereenvoudigde warme maaltijdservice in alle klassen, waarbij de interactie tussen klanten en personeel wordt beperkt. Economy en premium economy-reizigers krijgen een ‘Fly safe, eat well’-maaltijdbox met keuze uit twee warme maaltijden, kaas en koekjes en een dessertpan, inclusief een drankje naar keuze. Klanten uit de hogere klassen krijgen de keuze uit drie warme maaltijden, desserts, inclusief kaas en koekjes en een ciabatta-rol.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button