fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Lufthansa vanaf oktober naar Canarische eilanden

Lufthansa opent vanaf oktober twee nieuwe bestemmingen vanaf Frankfurt: Gran Canaria en Tenerife. Volgens de maatschappij zijn deze bestemmingen bij uitstek populair in de herfst en winter vanwege het klimaat.

Vluchten

De vluchten naar Gran Canaria (LPA) en Tenerife (TFS) zijn beschikbaar op zaterdag en zondag en worden uitgevoerd met een A320. De routes tussen Frankfurt en Tenerife dragen respectievelijk vluchtnummer LH1500 en LH1501. Voor de dienst tussen Frankfurt en Gran Canaria is dat LH1502 en LH1503.

Toerisme

“Lufthansa blijft haar aantrekkelijke aanbod van toeristische bestemmingen aanvullen. Afgezien van de bestaande expertise in de bedrijfssectoren, is het doel van de Lufthansa Group het vergroten van de toeristische voetafdruk in de particuliere reisbranche op de lange termijn en de toekomst van het toerisme actief vorm te geven”, aldus Lufthansa.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button