AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Lufthansa vanaf oktober naar Canarische eilanden

Lufthansa opent vanaf oktober twee nieuwe bestemmingen vanaf Frankfurt: Gran Canaria en Tenerife. Volgens de maatschappij zijn deze bestemmingen bij uitstek populair in de herfst en winter vanwege het klimaat.

Vluchten

De vluchten naar Gran Canaria (LPA) en Tenerife (TFS) zijn beschikbaar op zaterdag en zondag en worden uitgevoerd met een A320. De routes tussen Frankfurt en Tenerife dragen respectievelijk vluchtnummer LH1500 en LH1501. Voor de dienst tussen Frankfurt en Gran Canaria is dat LH1502 en LH1503.

Toerisme

“Lufthansa blijft haar aantrekkelijke aanbod van toeristische bestemmingen aanvullen. Afgezien van de bestaande expertise in de bedrijfssectoren, is het doel van de Lufthansa Group het vergroten van de toeristische voetafdruk in de particuliere reisbranche op de lange termijn en de toekomst van het toerisme actief vorm te geven”, aldus Lufthansa.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close