fbpx
CoronavirusNieuwsNL NieuwsTwente Airport

Laatste Lufthansa 747 geland in Twente | Video

De laatste van de zes Boeing 747-400’s die Lufthansa opslaat op Twente Airport is vanochtend geland op de luchthaven. De toestellen worden niet ontmanteld, zoals de meeste widebodies die op de luchthaven komen.

Terugkeer

Wanneer Lufthansa weer meer capaciteit nodig heeft zullen de 747’s terugkeren in de actieve vloot van de maatschappij, zo is de verwachting. Ondertussen zullen de toestellen in Twente worden onderhouden.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button