Boeing 747CoronaCorona gevolgen maatschappijenCoronavirusIndustrieNieuwsNL nieuwsTwente Airport

Laatste Lufthansa 747 geland in Twente | Video

De laatste van de zes Boeing 747-400’s die Lufthansa opslaat op Twente Airport is vanochtend geland op de luchthaven. De toestellen worden niet ontmanteld, zoals de meeste widebodies die op de luchthaven komen.

Terugkeer

Wanneer Lufthansa weer meer capaciteit nodig heeft zullen de 747’s terugkeren in de actieve vloot van de maatschappij, zo is de verwachting. Ondertussen zullen de toestellen in Twente worden onderhouden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close