fbpx
InnovatieLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

De 747’s die nieuwe vliegtuigmotoren testen | Video’s

Wanneer General Electric, Pratt & Whitney of Rolls Royce een nieuwe motor ontwikkelt, wordt deze getest op een Boeing 747. De toestellen die hiervoor gebruikt worden zijn vaak oude passagiersvliegtuigen die zijn uitgerust met speciale meetapparatuur. De onderstaande video’s laten zien hoe de motorbouwers hun nieuwe producten testen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button