fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Het McDonald’s restaurant in een DC-3 | Video

Toen McDonald’s zich vestigde in een pand in het Nieuw Zeelandse Taupo, bleek er een DC-3 op het terrein geparkeerd te staan. McDonald’s besloot het toestel te laten staan en het zelfs in te richten als restaurant. De Dakota heeft ervoor gezorgd dat de McDonald’s in Taupo is uitgeroepen tot de coolste McDonald’s ter wereld.

Meer zien van het Restaurant? Bekijk hier de foto’s!

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button