fbpx
BoeingHistorische LuchtvaartLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVliegtuigen

De eerste Europese Boeing 757 | Video

In 1983 nam British Airways als eerste Europese maatschappij de Boeing 757 in gebruik. De 757 volgde de driemotorige Hawker Siddely Trident op bij de Engelse maatschappij en zou tot goed in deze eeuw in dienst moeten blijven. In 2010 stuurde British Airways haar laatste 757 met pensioen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button