fbpx
AirlinesFinancieelNieuws

Frontier niet naar de beurs door coronacrisis

De Amerikaanse budgetmaatschappij Frontier Airlines ziet voorlopig af van beursgang. Indigo Partners, het bedrijf achter Frontier Airlines, wil niet dat de aandelen door de coronacrisis te voordelig op de markt komen.

Beursgang

Frontier is al sinds 2017 bezig met een beursnotering. In maart, aan het begin van de coronacrisis in de Verenigde Staten, noemde Indigo Partners het nog een ideaal moment voor een beursgang. Het bedrijf is nu echter bang dat dit tegen het belang van de huidige investeerders in zou gaan.

Indigo

Indigo Partners heeft een meerderheidsbelang in het Amerikaanse Frontier Airlines en het Chileense JetSmart. Ook heeft de firma een groot belang in de Mexicaanse maatschappij Volaris en in het Hongaarse Wizz Air.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button