fbpx
AirlinesNieuwsOpmerkelijk

Nootjes overschot door weinig vluchten

Notenproducenten hebben last van de beperkte hoeveelheid vliegtuigpassagiers aangezien maatschappijen nu minder snacks nodig hebben. Verschillende producenten verkopen de vliegtuignootjes nu zelf.

American Airlines

Het bedrijf dat de nootjes voor American Airlines produceert heeft een overschot van grofweg 22.000 kilo. Om toch zoveel mogelijk nootjes te verkopen heeft het bedrijf GreatNuts de eerste klasse nootjes van American Airlines nu online te koop gezet. Vooral in de Verenigde Staten zijn de nootjes erg populair.

Maaltijden

De vliegtuigmaaltijden die zijn overgebleven zijn in veel gevallen gedoneerd aan goede doelen. De meeste leveranciers hebben inmiddels de productie kunnen verlagen om overschotten te voorkomen.

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button