fbpx
737 MAXAirlinesBoeingNieuwsVeiligheidVliegtuigen

American verwacht 737 MAX dit jaar in dienst te nemen

American Airlines verwacht dit jaar nog de 737 MAX weer in dienst te nemen, zo melden verschillende Amerikaanse media.

Certificering

De Federal Aviation Administration, de luchtvaartautoriteit van de Verenigde Staten, is bezig met het opnieuw certificeren van de 737 MAX. De afgelopen weken zijn er verschillende testvluchten uitgevoerd met het toestel om de certificering rond te krijgen.

Terugkeer

Wanneer de 737 MAX klaar is om weer in dienst te worden genomen is nog onduidelijk. Na de goedkeuring van de FAA zullen ook andere luchtvaartautoriteiten zelf hun zegen geven. Naar verwachting zal de hercertificering van het toestel in Europa langer duren dan in de Verenigde Staten.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button