fbpx
AirlinesCoronavirusKLMNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenTransavia

Coronatest verplicht voor reizigers naar de Verenigde Arabische Emiraten

Wie vanaf 1 augustus naar de Verenigde Arabische Emiraten vliegt moet voor vertrek een coronatest doen. De maatregel geldt voor alle reizigers, ook voor reizigers die met de KLM of andere maatschappijen vliegen.

Test

De coronatest, een PCR test, moet binnen 96 uur voor vertrek worden afgenomen. De reiziger dient vervolgens een certificaat van een negatieve uitslag met zich mee te nemen. Eerst was de maatregel alleen van kracht voor reizigers uit ‘risicolanden’, maar dat is nu aangepast naar alle reizigers.

Overstappen

Ook reizigers die alleen naar de Verenigde Arabische Emiraten vliegen om over te stappen dienen een PCR test af te leggen. Ook de luchtvaartmaatschappij waarmee wordt gevlogen maakt niet uit. Vanuit Nederland vliegen momenteel de KLM, Emirates en Etihad naar de Verenigde Arabische Emiraten. Transavia hervat haar route naar Dubai pas weer op 1 november.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button