fbpx
AirlinesNieuwsRoutes en Bestemmingen

Ryanair vliegt niet minder naar Spanje wegens quarantaine

Ryanair is niet van plan minder naar Spanje te vliegen nu de Britse regering adviseert niet meer naar het land te reizen als dat niet noodzakelijk is.

Quarantaine

Het Verenigd Koninkrijk kondigde zaterdag enigszins onverwacht nieuwe quarantaine-maatregelen aan voor reizigers die naar Spanje zijn geweest. Reizigers die uit Spanje in het VK aankomen moeten sinds zondag 14 dagen in quarantaine. De maatregel werd aangekondigd nadat er een golf aan nieuwe coronavirus-besmettingen plaatsvond in Spanje.

Ryanair

Luchtvaartmaatschappijen reageerden ontzet. TUI, de grootste reisorganisatie in het VK, heeft alle vakanties naar het Spaanse vasteland tot 9 augustus geannuleerd. Ryanair geeft aan ondanks de “betreurenswaardige” beslissing van de Britse regering op de middellange termijn niet minder vluchten naar Spanje uit te gaan voeren. Neil Sorahan, CFO van Ryanair, geeft aan dat de Spaanse regering duidelijk heeft gemaakt dat het land open blijft voor toeristen en dat de besmettingsniveaus in een groot deel van het land laag zijn.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button