fbpx
AirlinesCorendonCoronavirusNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

Corendon vliegt niet voor half augustus naar Turkije

Corendon heeft aangekondigd niet voor 12 augustus vanuit Nederland naar Turkije te zullen vliegen. De maatschappij beoordeelt elke week of het weer mogelijk is de routes naar Turkije te hervatten.

Oranje

Momenteel geeft Nederland een ‘oranje’ reisadvies af voor Turkije, wat betekent dat alle niet noodzakelijke reizen worden afgeraden. Ook moeten reizigers die naar een ‘oranje’ land zijn geweest twee weken lang in thuisisolatie wanneer zij weer terugkomen.

Geel

Corendon heeft aangekondigd pas weer naar Turkije te vliegen wanneer het land ‘geel’ is. Eerder wilde Corendon wel naar het ‘oranje’ Turkije vliegen. De vakantievlieger wilde reizigers een gratis coronatest bieden zodat zij niet in thuisisolatie zouden hoeven. Nadat er veel ophef ontstond over dit plan besloot de maatschappij vluchten naar Turkije uit te stellen.

Turkije

Alhoewel de Nederlandse tak van Corendon tijdelijk niet naar Turkije vliegt, blijft het Turkse deel van het bedrijf wel tussen Nederland en Turkije vliegen.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button