fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberMartinairNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

De laatste veiligheidsvideo van Martinair | Video

In 2011 voerde Martinair haar laatste passagiersvlucht uit met een Boeing 767-300. Niet alleen de afscheidsvlucht, maar ook de laatste commerciële passagiersvlucht werd uitgevoerd met een Boeing 767-300. De 767’s van Martinair waren uitgerust met schermen die bovenin de cabine hingen. Op die schermen werd de onderstaande veiligheidsvideo afgespeeld.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button