fbpx
AirlinesBoeingNieuwsOpmerkelijkRoutes en Bestemmingen

Titan Airways zet 757 in naar Sint Helena

De Britse chartermaatschappij Titan Airways voert deze week een repatriëringsvlucht uit naar Sint-Helena met een Boeing 757-200, het grootste passagiersvliegtuig dat ooit een vlucht naar het Britse overzeese gebied heeft uitgevoerd.

Windstoten

Titan Airways die de Boeing 757 naar St. Helena bedient, is onverwacht. De luchthaven, die slechts een paar jaar geleden is geopend, is berucht vanwege de windstoten. Toen de Zuid-Afrikaanse luchtvaartmaatschappij Comair met hun Boeing 737-800 naar het eiland vloog, werd de luchthaven ongeschikt geacht voor commerciële 737-vluchten.

A318

Titan Air heeft eerder een vlucht naar St. Helena uitgevoerd, om medisch personeel naar het eiland te brengen. De vlucht werd uitgevoerd door een Airbus A318 en maakte een tussenstop in Accra, Ghana. De vlucht met de Boeing 757 gaat van het Verenigd Koninkrijk naar St. Helena via Ascension.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button