AirlinesBoeingNieuwsOpmerkelijkRoutes

Titan Airways zet 757 in naar Sint Helena

De Britse chartermaatschappij Titan Airways voert deze week een repatriëringsvlucht uit naar Sint-Helena met een Boeing 757-200, het grootste passagiersvliegtuig dat ooit een vlucht naar het Britse overzeese gebied heeft uitgevoerd.

Windstoten

Titan Airways die de Boeing 757 naar St. Helena bedient, is onverwacht. De luchthaven, die slechts een paar jaar geleden is geopend, is berucht vanwege de windstoten. Toen de Zuid-Afrikaanse luchtvaartmaatschappij Comair met hun Boeing 737-800 naar het eiland vloog, werd de luchthaven ongeschikt geacht voor commerciële 737-vluchten.

A318

Titan Air heeft eerder een vlucht naar St. Helena uitgevoerd, om medisch personeel naar het eiland te brengen. De vlucht werd uitgevoerd door een Airbus A318 en maakte een tussenstop in Accra, Ghana. De vlucht met de Boeing 757 gaat van het Verenigd Koninkrijk naar St. Helena via Ascension.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close