fbpx
Editors choiceFoto-artikelInnovatieNieuwsRuimtevaartVideo

Virgin Galactic onthult cabine van ruimtevliegtuig

Virgin Galactic heeft de cabine van haar ruimtevliegtuig SpaceshipTwo onthuld. Bekijk hier de beelden.

Commercieel

Virgin Galactic, de ruimtetak van Richard Branson’s Virgin, laat in een virtuele tour zien dat de cabine speciaal ontwikkelde stoelen en een “space mirror” heeft. Voor 250.000 dollar kunnen de 600 passagiers die zich hebben aangemeld voor een lage ruimtevlucht genieten van het uitzicht op 97 kilometer hoogte.

Foto’s: © Virgin Galactic

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button