AirbusAirlinesFoto artikelNieuws

Frontier Airlines verwelkomt 100ste Airbus

Low-cost maatschappij Frontier Airlines heeft haar honderdste vliegtuig, een Airbus A320neo, in ontvangst genomen.

Gegroeid

“Het in ontvangst nemen van de 100ste Airbus in onze vloot is een grote mijlpaal voor ons bedrijf,” zegt Barry Biffle, CEO van Frontier Airlines. “We hebben onze vloot significant uitgebreid in de afgelopen jaren terwijl Frontier zowel binnenlands en buitenlands is blijven groeien.” Frontier Airlines heeft momenteel de grootste A320neo-vloot in de VS.

Livery

De honderdste Airbus van de maatschappij heeft een grijze wolf met een sterrennacht als achtergrond op de staart. De livery heet ‘Chinook the Gray Wolf’. Chinook was een vrouwelijke wolf-hond die werd gered in 1993, enkele uren voordat ze zou worden afgemaakt om haar wolf-hond zijn. Uiteindelijk overleed Chinook in 2007, maar haar nalatenschap helpt om bewustzijn over de wolvensoort te creëren en om die soort te behouden.

© Frontier Airlines

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close