fbpx
InnovatieNieuwsRuimtevaartVideo

Kijk vanaf 13:00 mee met de eerste lanceringspoging van Mars-missie Perseverance

Rond 13:50 uur vindt de eerste lanceringspoging van NASA’s nieuwe Mars-missie Perseverance plaats. De lancering is live te volgen.

Hieronder een korte introductievideo over wat de Rover gaat doen op Mars. De livestream daaronder begint om 13:00 uur. De lancering staat gepland voor 13.50 uur. Voor meer informatie over de missie Perseverance: lees het eerdere Up in the Sky-artikel hieronder; de lancering stond destijds nog gepland voor 17 juli.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button