InnovatieNieuwsRuimtevaartVideo

Kijk vanaf 13:00 mee met de eerste lanceringspoging van Mars-missie Perseverance

Rond 13:50 uur vindt de eerste lanceringspoging van NASA’s nieuwe Mars-missie Perseverance plaats. De lancering is live te volgen.

Hieronder een korte introductievideo over wat de Rover gaat doen op Mars. De livestream daaronder begint om 13:00 uur. De lancering staat gepland voor 13.50 uur. Voor meer informatie over de missie Perseverance: lees het eerdere Up in the Sky-artikel hieronder; de lancering stond destijds nog gepland voor 17 juli.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/