AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkRoutesVliegvelden

Titan Airways 757 geland op Sint Helena | Foto

Een Boeing 757 van Titan Airways is donderdag geland op de luchthaven van Sint Helena. Het toestel is het grootste straalvliegtuig dat ooit op de luchthaven is geland.

Repatriëring

De vlucht is bedoeld om reizigers te repatriëren vanaf het eiland. Normaliter is het alleen mogelijk om met South African Airlink van Sint Helena naar Johannesburg te vliegen. Het enige alternatief voor de vlucht naar Johannesburg is de boot naar Kaapstad, die om de paar weken naar het eiland komt.

Grootste

De landing van een 757 op het eiland is bijzonder. Nog nooit is een straalvliegtuig van dat formaat op het eiland geland. Wel zijn er al meerdere vluchten naar het eiland uitgevoerd met de Lockheed C-130 ‘Hercules’.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/