fbpx
AirlinesNieuwsRoutes en BestemmingenVeiligheid

India verlengt verbod op internationale vluchten tot september

India verlengt het verbod op internationale vluchten tot september, nu het aantal besmettingen met het coronavirus hoger dan ooit is in het land.

Verbod

Het verbod is officieel verlengt tot 1 minuut voor middernacht (IST-tijd) op 31 augustus. Momenteel telt India 1,7 miljoen bevestigde besmettingen en meer dan 36.500 doden. De voornaamste brandhaarden zijn Maharashtra, Tamil Nadu en Delhi. De situatie wordt nog steeds met de dag slechter, nu India vandaag het hoogste nieuwe aantal besmettingen in het land in 24 uur telt (57.118).

Maart

In maart werd het verbod op internationale passagiersvluchten ingevoerd als poging de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Sindsdien heeft de Indiase luchtvaartautoriteit het verbod steeds met enkele weken verlengd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button