AirlinesNieuwsRoutesVeiligheid

India verlengt verbod op internationale vluchten tot september

India verlengt het verbod op internationale vluchten tot september, nu het aantal besmettingen met het coronavirus hoger dan ooit is in het land.

Verbod

Het verbod is officieel verlengt tot 1 minuut voor middernacht (IST-tijd) op 31 augustus. Momenteel telt India 1,7 miljoen bevestigde besmettingen en meer dan 36.500 doden. De voornaamste brandhaarden zijn Maharashtra, Tamil Nadu en Delhi. De situatie wordt nog steeds met de dag slechter, nu India vandaag het hoogste nieuwe aantal besmettingen in het land in 24 uur telt (57.118).

Maart

In maart werd het verbod op internationale passagiersvluchten ingevoerd als poging de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Sindsdien heeft de Indiase luchtvaartautoriteit het verbod steeds met enkele weken verlengd.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/