fbpx
AirlinesCoronavirusNieuwsRoutes en Bestemmingen

Ryanair neemt juridische stappen tegen Ierland

Ryanair heeft bekendgemaakt juridische stappen te nemen tegen Ierland. De maatschappij wil dat het land haar inreisbeleid aanpast.

Lijst

Iedereen die in Ierland aankomt moet twee weken in quarantaine, behalve reizigers uit de vijftien landen die op de zogenaamde ‘groene lijst’ staan. Reizigers die uit deze landen komen hoeven niet in quarantaine. Op de lijst staan onder andere Italië en Griekenland. Het Verenigd Koninkrijk en Nederland staan niet op de lijst.

Ryanair

Voor Ryanair is het vooral nadelig dat het Verenigd Koninkrijk ontbreekt op de lijst. De budgetvlieger voert normaliter veel vluchten uit tussen Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Door de quarantaine maatregel is de vraag op deze routes echter nog maar zeer gering.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button