AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusLow-costNieuwsRoutes

Ryanair neemt juridische stappen tegen Ierland

Ryanair heeft bekendgemaakt juridische stappen te nemen tegen Ierland. De maatschappij wil dat het land haar inreisbeleid aanpast.

Lijst

Iedereen die in Ierland aankomt moet twee weken in quarantaine, behalve reizigers uit de vijftien landen die op de zogenaamde ‘groene lijst’ staan. Reizigers die uit deze landen komen hoeven niet in quarantaine. Op de lijst staan onder andere Italië en Griekenland. Het Verenigd Koninkrijk en Nederland staan niet op de lijst.

Ryanair

Voor Ryanair is het vooral nadelig dat het Verenigd Koninkrijk ontbreekt op de lijst. De budgetvlieger voert normaliter veel vluchten uit tussen Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Door de quarantaine maatregel is de vraag op deze routes echter nog maar zeer gering.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/