fbpx
CoronavirusIncidentenKLMNieuwsNL NieuwsVeiligheidVideo

Vechtpartij op KLM vlucht naar Ibiza | Video

Op een KLM vlucht van Amsterdam naar Ibiza is een vechtpartij uitgebroken nadat een dronken Engelsman gedurende de vlucht aggresief was tegenover passagiers en bemanningsleden.

Gearresteerd

De agressieve passagier die tijdens de vlucht de nodige hoeveelheid Wodka had gedronken is bij aankomst op de luchthaven van Ibiza overmeesterd en afgevoerd door de Guardia Civil. In veel gevallen krijgt een agressieve passagier een vliegverbod bij de desbetreffende maatschappij. Mogelijk worden er ook juridische stappen ondernomen.

Mondkapje

De meeste maatschappijen verplichten passagiers om een mondkapje te dragen aan boord van het vliegtuig. Het gebeurt inmiddels regelmatig dat vliegtuigen terugkeren naar de gate of zelfs een voorzorgslanding maken omdat een passagier weigert om een mondkapje te dragen. Bij KLM zijn nog niet eerder incidenten geweest waarbij een passagier weigert een mondkapje te dragen.

Dit artikel is aangepast om 13:06.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button