CoronaCoronavirusIncidentenKLMNieuwsNL nieuwsVeiligheidVideo

Vechtpartij op KLM vlucht naar Ibiza | Video

Op een KLM vlucht van Amsterdam naar Ibiza is een vechtpartij uitgebroken nadat een dronken Engelsman gedurende de vlucht aggresief was tegenover passagiers en bemanningsleden.

Gearresteerd

De agressieve passagier die tijdens de vlucht de nodige hoeveelheid Wodka had gedronken is bij aankomst op de luchthaven van Ibiza overmeesterd en afgevoerd door de Guardia Civil. In veel gevallen krijgt een agressieve passagier een vliegverbod bij de desbetreffende maatschappij. Mogelijk worden er ook juridische stappen ondernomen.

Mondkapje

De meeste maatschappijen verplichten passagiers om een mondkapje te dragen aan boord van het vliegtuig. Het gebeurt inmiddels regelmatig dat vliegtuigen terugkeren naar de gate of zelfs een voorzorgslanding maken omdat een passagier weigert om een mondkapje te dragen. Bij KLM zijn nog niet eerder incidenten geweest waarbij een passagier weigert een mondkapje te dragen.

Dit artikel is aangepast om 13:06.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/