fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNieuws

Frequent Flyer punten kopen bij JetBlue

De Amerikaanse prijsvechter JetBlue biedt reizigers voortaan de mogelijkheid om frequent flyer punten te kopen. Bij elke uitgave met een creditcard van de maatschappij kunnen reizigers ervoor kiezen om punten te kopen.

Afronden

Wanneer een reiziger kiest voor het kopen van punten worden al zijn uitgaven met de JetBlue creditcard omhoog afgerond tot het eerste gehele bedrag. Het overgebleven bedrag wordt automatisch uitgegeven aan frequent flyer punten.

Prijs

De prijs die betaald dient te worden voor de punten verschilt. Sommige frequente reizigers moeten één dollarcent per punt betalen terwijl andere reizigers twee dollarcent per punt moeten betalen. Het verschil ligt waarschijnlijk aan het frequent flyer niveau van de reiziger, maar dat is nog niet bevestigd.

Deal

Het aanbod van JetBlue is eigenlijk alleen aantrekkelijk als de punten te koop zijn voor één dollarcent, aangezien een JetBlue punt ongeveer 1,3 dollarcent waard is, zo meldt ‘The Points Guy’.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button