fbpx
AirlinesCoronavirusNieuws

Jetstar Nieuw Zeeland herstelt bijna volledig in één maand

De Nieuw Zeelandse tak van Jetstar is in de maand juli bijna volledig hersteld, zo meldt de Australische prijsvechter. De maatschappij hervatte aan het begin van de maand haar eerste vluchten en laat een bijzonder sterk herstel zien.

Routes

In juli, toen Jetstar weer begon met vliegen, werden meer dan de helft van de normale vluchten van de maatschappij hervat. In augustus voert de maatschappij naar verwachting weer 90 procent van haar normale binnenlandse vluchten uit in Nieuw Zeeland. Internationale vluchten moeten nog op zich laten wachten.

Controle

Nieuw Zeeland heeft het coronavirus relatief goed onder controle. Er zijn nog maar weinig actieve gevallen in het land waardoor de binnenlandse restricties steeds meer worden opgeheven.

Internationaal

De Internationale vluchten van Jetstar vanuit Nieuw Zeeland zullen langer op zich moeten laten wachten. Nieuw Zeeland is nog vrijwel geheel gesloten voor buitenlanders. Alleen terugkerende Nieuw Zeelanders mogen naar het land toe reizen, reguliere commerciële vluchten zijn er nog niet.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button