fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOpmerkelijk

United stuurt in-flight tijdschriften op naar frequent flyers

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat de meeste maatschappijen geen in-flight tijdschriften meer aanbieden. Om frequent flyers alsnog van hun favoriete leesvoer te kunnen voorzien stuurt United de tijdschriften nu naar ze op.

Verspreiding

Omdat de tijdschriften aan boord van vliegtuigen door meerdere passagiers worden gelezen zijn deze bij bijna elke maatschappij verdwenen. Het is voor maatschappijen namelijk niet rendabel als zij na elke vlucht het tijdschrift moeten vervangen.

Elite

De elite frequent flyers van United Airlines krijgen vanaf augustus het in-flight tijdschrift ‘Hemispheres’ thuisgestuurd. Het tijdschrift zal nog steeds voorzien zijn van de gebruikelijke puzzels en routekaarten. Het gros van de frequent flyers zal echter niet in aanmerking komen om het blad toegestuurd te krijgen.

Adverteerders

United hoopt dat het weer uitgeven van een papieren tijdschrift adverteerders aantrekt. Het tijdschrift was sinds april alleen nog maar digitaal beschikbaar, wat ervoor heeft gezorgd dat de hoeveelheid lezers hard terugliep.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button