fbpx
Historische LuchtvaartKLMLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Toen vliegen steeds goedkoper werd | Video

In de jaren ’50 kwamen er steeds grotere propellervliegtuigen op de markt en daalde de prijs van vliegtickets hard. Het werd daardoor voor steeds meer mensen mogelijk om per vliegtuig te reizen. Echt goedkoop was vliegen echter nog niet, de grootste prijsdaling kwam pas na de introductie van grote straalvliegtuigen, zoals de Boeing 747.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button