fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkRuimtevaartVideo

SpaceX lanceert Mars-raket tot 150 meter | Video

SpaceX heeft met haar nieuwe raket, Starship, een testvlucht uitgevoerd tot een hoogte van 150 meter. De raket is, na de hoogte te hebben bereikt, weer verticaal geland. Starship wordt door SpaceX ontwikkeld om onder andere de eerste bemande missies naar Mars uit te voeren.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button