fbpx
AirbusAirlinesCoronavirusNieuwsRoutes en BestemmingenVliegtuigen

Emirates breidt A380 netwerk verder uit

Emirates heeft aangekondigd haar Airbus A380 netwerk verder uit te breiden. De maatschappij zet het toesteltype vanaf zondag 16 augustus weer in naar zes bestemmingen.

Routes

Emirates zette haar A380 eerder al weer in op de routes van Dubai naar Amsterdam, Caïro, Parijs en Londen Heathrow. Op 8 augustus wordt het Chinese Guangzhou weer met een superjumbo bediend en vanaf 16 augustus keert het toestel weer terug naar Toronto.

A380

Emirates heeft meer dan honderd Airbus A380’s in haar vloot. De toestellen zijn, vanwege de beperkte vraag naar vliegreizen, op de meeste routes nog niet rendabel om in te zetten. Emirates bedient haar meeste routes momenteel met Boeing 777-300ER’s. 

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button