fbpx
AirlinesCoronavirusNieuws

Italiaanse luchtvaartautoriteit dreigt met verbannen Ryanair

De Italiaanse luchtvaartautoriteit, de ENAC, heeft gedreigd Ryanair aanvullende maatregelen op te leggen omdat de maatschappij zich niet aan de Italiaanse corona maatregelen zou houden.

Maatregelen

Alhoewel het aan boord van vliegtuigen niet verplicht is om anderhalve meter afstand te houden, is dit wel verplicht tijdens het boarden of in de bus tussen het vliegtuig en de terminal. Ryanair zou deze maatregelen, volgens de ENAC, niet opvolgen.

Consequenties

De luchtvaartautoriteit heeft gedreigd Ryanair alleen nog met halfvolle vliegtuigen naar Italië te laten vliegen of om de maatschappij zelfs volledig uit Italië te weren, mocht de maatschappij de regels blijven schenden. Ryanair heeft nog niet gereageerd op de beschuldiging van de ENAC.

Ryanair

Ryanair heeft in een reactie aan Up in the Sky laten weten dat het bedrijf zich aan de hoogste veiligheidsnormen houdt voor zowel haar passagiers als voor haar werknemers. Ryanair noemt de claims van de Italiaanse luchtvaartautoriteit onjuist, het bedrijf zou voldoen aan alle door de Italiaanse overheid gestelde eisen.

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button